CLUB DE TENNIS AIELO DE MALFERIT

La Web del Club, informació dels torneigs que organitzem, Premis, Horaris, Guanyadors, etc.

Nombre:
Lugar: Aielo de Malferit, VALENCIA, Spain

24 enero 2006

Santi Penades puja al 189 en el Ranking Nacional


Santi Penades , de Aielo, el guanyador de l'ultim Trofeu de Tennis del 2005, continua la bona trajectoria i ja está el 189 del Ranking Nacional, tinguent en conter que te 18 anys, te grans posibilitats de entrar en el circuit profesional.

I TORNEIG TENNIS JUNIOR AIELO DE MALFERIT











Finalistes i Guanyadors amb el Comite Organitzador.


El Dissabte i el Diumenge 17 i 18 de Desembre , Trenta tres dels millors Tennistes Junior de la Vall D’Albaida van fer un gran Campionat en el I Trofeu de Tennis Junior de Aielo de Malferit.

Luis Oviedo de Albaida (Benjamí), Sergi Penades de Aielo (alleví), Javi Martinez de Ontinyent (infantil) i Juan Tomas Martin de Albaida (Cadet) han segut els guanyadors de les seues categories. Els Guanyadors van rebre el Trofeu i vales de compra de material esportiu en Sersport per valor de: 120€ Cadet, 100€ Infantil, 80€ Alleví i 50€ el Benjamí. Els finalistes també van rebre Medalles i Vales de Compra. Per al resto de participants es van entregar també medalles i Vales de Descompte.
A destacar:
- La gran final que va enfrontar a Luis Oviedo i Sergi Esteve en Benjamí, que a pesar de tindre un genoll dolorit i disgustat perquè anava perdent va alsar 6 boles de partit, encara que clar finalment va pedrer.
- Triomfen per segon volta en Aielo Sergi Penadés que va guanyar també en el trofeu anterior, i Juan Tomas Martin, que va arribar a les semifinals en el trofeu absolut de Octubre.
- Dos dels Guanyadors entrenen en la Escola del Club de tennis de Canals que dirigeix Carmelo Alventosa.
- Els finalistes van ser Sergi Esteve de Ontinyent, Borja Pont del C.T. Ontinyent, Carlos Jovellar del C.T Canals i Marcos Oviedo de Olleria.
- Van participar Jugadors dels següents Clubs: C.T. Canals, C.T. Ontinyent, C.T. Bocairent, Escola de Tennis D’Albaida, C.T. Muro i C.T. Concentaina.
- Tres de les sagues familiars de tennistes més importants de las Vall d’Albaida van estar presents: Família Esteve de Ontinyent, Penadés de Aielo, Blasco Ferrer de Bocairent.
Les finals van ser arbitrades per el arbri’t federat d’Ontinyent Víctor Valdés.